CAMPING

Boka plats
Om du bokar en plats gör vi allt vi kan för att ge dig platsen som passar dig bäst. I mån av plats och tid, kan man välja ur tillgängliga tomter. Vi kan tyvärr aldrig garantera ett specifikt tomtnummer.

Själv-check-in
Trots vårt fokus på personlig kontakt, har vi sedan pandemin sett ett ökat behov att kunna checka in själv. Med vår "själv-check-in" kan du checka-in, betala och därmed ordna din ankomst snabbt och smidigt. Du blir tilldelad en plats baserad på vald facilitet och datum och kommer att få all information såsom områdeskarta, tomtnummer och kvitto via e-post. OBS! Det är därför viktigt att du kan öppna din e-post! Betalning sker via kreditkort.

Vilka tomter finns det?
Vi har fina grästomter (85-125m2). Platserna 1-6 befinner sig på en före detta väg och är därför plana och stabila. Platserna 7-17 (125m2!) är större och ligger direkt vid vattnet. Vi brukar reservera pl 7-10 för husbilar eftersom de tomterna är stabilare vid regn. 

Ställplatser (husbilar)
På lilla parkeringen utanför och innanför campingen erbjuder vi ställplatser från kl 18.00 till kl 10.00. Ställplatserna innanför campingområdet har 16A el. När du bokar en ställplats, har du tillgång till campingens anordningar. Parkeringen används under högsäsongen vid superfint väder på dagtid av badgäster. Vi försöker bjuda plats åt alla våra gäster, både bad- och campinggäster. När campingen har fullbokat eller när någon har en alldeles för stor husbil för våra vanliga tomter, då kan det förekomma att vi bjuder även plats åt husbilar på dagtid. Vi försöker dock hitta en så bra balans som möjligt mellan parkeringplats för badgäster och ställplatser åt campinggäster.

Servicestation för husbilar
Framför servicehuset finns en servicestation för husbilar. Här kan du tömma fasta tankar (gråvatten) och fylla på dricksvatten. Latrintömning finns i servicehuset. Användning av servicestationen är gratis för campinggäster. Om du inte bor på campingen men vill använda servicestationen då ber vi dig att anmäla dig i receptionen. Då får du till en avgift tillgång till servicehus och servicestationen.

Frukost hos Yxningens Café
Från kl. 8-10 är det möjligt att njuta av en underbar och utsökt frukost i vårt kafé. Vi serverar färskt bröd (bake-off), ägg, skinka, ost och salami, färska grönsaker, yoghurt och flingor. Serveras med ett glas juice och kaffe eller te. Frukost bokas senast dagen innan. Ev matönskemål anges vid bokningen.

För-/eftersäsongsplats (85-100m2)
Eftersom vi inte har fullsäsongsplatser tillgängliga erbjuder vi för-/eftersäsongsplatser. I år gäller det från 19 april till 30 juni samt 18 augusti till 15 september. Priset: 8500kr + 500kr fastavgift 16A. Elförbrukningen mäts och faktureras (3kr/kWh) i slutet av varje period.

In- och utcheckningstid
Vi hanterar ej speciell tid för incheckning. Du får komma när du vill och stanna så länge du vill. ;-) Men... senaste utcheckningstid är kl. 15. Om du kommer innan kl. 15 under högsäsongen kan detta betyda att du får vänta på en plats. Vi rekommenderar att ringa i förväg så att vi kan reservera en plats åt dig.