hur vi hanterar covid-19

Kära gäster,
Även om alla restriktioner nästan har försvunnit, fortsätter vi att följa utvecklingen angående Covid-19 och håller koll på myndigheternas samt campingbranschens information. Du som gäst eller anställd ska fortsätta känna dig trygg och väl omhändertagen när du besöker, bor eller jobbar hos oss.

Stugor
För dig som bor i stuga innebär det att du har en helt egen boendeyta som är välstädad. Under din vistelse frågar vi dig att följa våra allmänna föreskrivna hygienregler som är relaterade till Folkhälsomyndigheten.

Camping
Upplev underbar natur, frisk luft och utrymme omkring dig! Det är just det vi behöver för att bygga upp eller behålla bra skydd!

Servicehus
Våra servicehus städas regelbundet. Vi uppmanar alla som besöker oss, både gäster och personal, att vara fortsatt noga med att tvätta händerna ofta. Det finns handtvål eller handsprit i alla våra serviceutrymmen.

Personal
Vi är noggranna med vår handhygien. Personalen stannar hemma vid förkylning med halsont, feber eller hosta, även vid lindrigare symptom. Vi fortsätter hålla rekommenderat avstånd från kollegor och gäster där det är möjligt.

Själv-check-in
Trots att vi lägger stor vikt vid personlig kontakt, har vi gjort det möjligt att självständigt ordna din vistelse vid ankomst på vår camping utan att behöva gå in i receptionen. Genom att använda "själv-check-in" kan du checka in och betala oberoende av receptions personal och öppettider. Du blir tilldelad en plats baserat på vald facilitet och datum. All information såsom områdeskarta, ditt platsnummer och kvitto kommer via e-post.
Naturligtvis är du alltid välkommen i receptionen där vi gärna hjälper dig personligen.

Frågor?
Välkommen att kontakta oss via telefon 0123-20258.

Med vänliga hälsningar,
Rembrandt och Annelie
Yxningens Camping